• Slider 23

    Godziny otwarcia

    Pn. - Pt.: 08:00 - 17:00

    Soboty: Zamknięte

    Niedziela: Zamknięte

RODO

Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE.

Klauzula informacyjna o przetwarzaniu danych osobowych w Kancelarii Adwokackiej w Gorzowie Wlkp. - Adwokat Barbary Sobol z/s przy ul. Walczaka 12B/10 , 66-400 Gorzów Wlkp.

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO), informujemy, iż:

  1. Administratorem Pana/Pani danych osobowy w Kancelarii Adwokackiej w Gorzowie Wlkp. - adwokat Barbary Sobol z/s przy ul. Walczaka 12b/10 w Gorzowie Wlkp. jest wskazana Kancelaria.
  2. Celem zbierania danych jest zapewnienie należytej obsługi prawnej klientowi.
  3. Do danych zebranych przez Kancelarie na potrzeby jego postępowań przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do ich treści, żądania sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, a także prawo sprzeciwu, zażądania zaprzestania przetwarzania oraz prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego, tj. Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych jeśli Pani/Pana zdaniem, przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy unijnego rozporządzenia RODO.
  4. Podanie danych jest dobrowolne, lecz niezbędne do realizacji zapewnienia dostępu zarejestrowanym użytkownikom do informacji o stanie sprawy i o czynnościach podejmowanych w sprawie.
  5. Przysługuje Pani/Panu prawo zażądania zaprzestania przetwarzania oraz prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego, tj. Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych jeśli Pani/Pana zdaniem, przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy unijnego rozporządzenia RODO.
  6. Podanie danych jest dobrowolne.
  7. Dane udostępnione przez Panią/Pana będą podlegały udostępnieniu tylko w zakresie koniecznym do osiągnięcia celu związanego z obsługą prawną klienta.
  8. Dane osobowe będą przechowywane przez rok po zakończeniu zlecenia dot. obsługi prawnej.
  • Zakres usług prawnych
     
    • Slider 22